fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Aktuális műsoraink

Beatles & Stones

Beatles & Stones

A 2 óra 30 perces nagykoncerten mind a Beatles, mind a Rolling Stones legnagyobb slágerei elhangzanak, a zenekarok meghatározó korszakait végig kísérve, korhű kosztümökkel és hangszerekkel.

Best Of Beatles - Live Beatles Show

Best Of Beatles - Live Beatles Show

A már jól megszokott The BlackBirds koncert, az alkalomhoz illő egyenruhákban. A dalok nem kronológiai sorrendben hangzanak el, a fő szempont, hogy a Beatles legismertebb és legsikeresebb dalaival idézzük meg a liverpooliak utolérhetetlen munkásságát.

Mágikus Beatles Parádé

Mágikus Beatles Parádé

A budapesti Centrál színházban és a Katona József színházban is telt házzal bemutatott műsor átöleli a BEATLES együttes teljes pályafutását az 1962-es első kislemeztől (Love Me Do) az 1970-es utolsó nagylemezig (Let It Be). A zenekar 4 fő korszakát nem csak a dalokon keresztül kísérhetjük végig, de a 4 átöltözéssel az adott korszakhoz tartozó fellépőruhák (köztük a színes Bors őrmester uniformisok) is megidézik a Beatlest.

The Beatles Psychedelic Songs

The Beatles Psychedelic Songs

A The BlackBirds itt (többségében) a '66 utáni BEATLES dalokból állította össze műsorát, melyben nem csak a jól ismert slágerek, hanem rengeteg dögösebb és talán érdekesebb szám is helyet kapott (pl.: I Am The Walrus, Dr. Robert, Tomorrow Never Knows, Lovely Rita, Yer Blues, I've Got A Feeling stb.) A műsor nem csak a dalokkal, hanem a színpadi öltözékkel is felidézi a hippis, pszichedelikus világot, így ez a műsor a BEATLES e korszaka előtti tiszteletteljes főhajtás.

A Beatles Indiai Világa

A Beatles Indiai Világa

Közös műsor a klasszikus indiai zenét játszó Calcutta Trio-val, melynek ősbemutatójára George Harrison felesége - Olivia Harrison - egy üdvözlő levelet is küldött a The BlackBirds számára. Az egyedülálló műsorban Ravi Shankar indiai rágái mellett George Harrison a Beatlesben- és a szólókorszakában írt mély és megindító dalai kaptak helyet.

Beatles Ballads - The BlackBirds Unplugged

Beatles Ballads - The BlackBirds Unplugged

Ebben a műsorban a halk Beatles daloké a főszerep. Természetesen a korabeli hangszerek és fellépő ruhák itt sem maradnak el! A műsor célja, hogy olyan helyeken is felcsendülhessenek a Beatles slágerek, ahol egy rockzenekar hangereje már sok lenne.

Let It Be & Abbey Road LIVE

Let It Be & Abbey Road LIVE

A Beatles két utolsó nagylemeze - élőben egy az egyben. A koncertet egy erre az alkalomra készített vetítés, valamint az eredeti fúvósok és vendégzenészek teszik még egyedibbé.

A Beatles örök - utazó kiállítás

A Beatles örök - utazó kiállítás

A Beatles természetesen nem csak a zenéjével hódította meg a világot. Volt egyéniségük, egyedi öltözködésük, korszakalkotó lemezborítóik, legendás fotóik. A Beatlesre egy egész ajándék-ipar is épült a hatvanas években, ami már több mint 55 éve ontja az érdekesebbnél érdekesebb tárgyakat. Mindegy mi az, csak BEATLES legyen.