fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Let It Be & Abbey Road LIVE

A Beatles két utolsó nagylemeze - élőben egy az egyben. A koncertet egy erre az alkalomra készített vetítés, valamint az eredeti fúvósok és vendégzenészek teszik még egyedibbé.

John, Paul, George és Ringo (no meg a régi billentyűs barát, Billy Preston) 1969 januárjában elkészítette a későbbi Let It Be nagylemez hanganyagának többségét, ami a híres-neves tetőkoncertben csúcsosodott ki. Az anyag dobozban maradt egészen 1970. május 8-ig, amikor is Angliában megjelent a lemez, így ez tekinthető a Nagy Négyes utolsó munkájának… de nem! Ugyanis mindeközben 1969-ben felvették az Abbey Road album dalait, amit még abban az évben - szeptemberben - ki is adtak. Ha innen nézzük, akkor ez a Beatles utolsó munkája. Akkor most honnan nézzük? Nézzük onnan, hogy a Beatles abban is első volt, hogy utolsó nagylemezből is kettő van neki! :-)

A 2019-ben és 2020-ban 50 éves lemezek évfordulóira való tekintettel a The BlackBirds színpadon tarja ezt az egyedülálló műsorát. A koncerten a Fourtissimo rezesbanda és +1 vendégzenész járul hozzá ennek a két remek albumnak a hiteles megszólaltatásához!