fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Koncertek

Dátum
Kezdés
Hely
Helyszín
2020-02-01 20:00 Szeged 31. Mérnökbál (Zártkörű koncert)
Zártkörű koncert
2020-02-14 19:00 Eger Bartakovics Béla Közösségi Ház (LENNON 40-80 SHOW)
Takáts Tamás (Karthago, Takáts Tamás Blues Band) és Vitáris Iván (Ivan & The Parazol) is "Beatles tagok lesznek" és csatlakoznak a világ egyik legjobb és nemzetközileg is elismert Live Beatles Show műsorához, a magyar THE BLACKBIRDS zenekarhoz. A koncert-show eredeti Beatles hangzást, korabeli hangszereket és igazi Beatles életérzést ígér a közönségnek!
Jegyár: elővételben 2500 Ft, a koncert napján 3000 Ft
Jegyek kaphatók: EKMK Forrás, ekmkeger.jegy.hu
2020-02-21 20:30 Budapest A38 hajó koncertterem
Psychedelic Beatles Songs by The BlackBirds – A Beatles varázslatos világa!

A THE BLACKBIRDS zenekar már 16 éve tartja életben a Beatles dalokat színpadon. Teszi ezt nem csak Magyarországon, hanem világszerte; Liverpooltól Kanadáig.

Az autentikus megszólalás, a korabeli hangszerek és a végtelen Beatles-imádat minden fellépésük elengedhetetlen része.

A legnagyobb slágerek mellett időnként a kevésbé ismert, koncerteken ritkábban hallott dalokat is előveszik, hiszen a Beatlesnek volt egy ilyen világa is: ez a pszichedelikus világ, ahol a kaleidoszkóp szemű lányról, az újságpapír taxiról, az üveghagymáról és a rozmárról énekeltek. A dalszerzői rutin, a kulturális változások és a tudatmódosító szerek hatására 1966-tól olyan dalok születtek a BEATLES zenei műhelyében, melyhez foghatót addig el sem lehetett képzelni. A THE BLACKBIRDS pszichedelikus Beatles műsorában nem csak a jól ismert dalok, hanem rengeteg dögösebb és érdekesebb szám is helyet kapott (pl.: I Am The Walrus, Lucy in the Sky with Diamonds, Tomorrow Never Knows, Lovely Rita, Yer Blues, I've Got A Feeling stb.)

A THE BLACKBIRS LIVE BEATLES SHOW most ezt a varázslatos világot mutatja meg az A38 koncerttermében 2020. február 21-én pénteken.
2020-09-05 20:30 Budakalász Kós Károly Művelődési Ház (LENNON 40-80 SHOW)
JOHN LENNON 40-80
THE BLACKBIRDS Live Beatles Show a Pilisi KÓStoló és Városnap keretében 2020. szeptember 5-én 20:30 órakor.
A belépés ingyenes!

Dolák-Saly Róbert (L'art Pour L'art) és Vitáris Iván (Ivan & The Parazol) is "Beatles tagok lesznek" és csatlakoznak a világ egyik legjobb és nemzetközileg is elismert Live Beatles Show műsorához, a magyar THE BLACKBIRDS zenekarhoz.
A koncert-show eredeti Beatles hangzást, korabeli hangszereket és igazi Beatles életérzést ígér a közönségnek!
2020-ban 40 éve, hogy John Lennon tragikus gyilkosság áldozata lett, de ebben az évben ünnepeljük 80. születésnapját is, így 2020-ban az egész világon JOHN LENNON ÉV lesz amiből Magyarország sem maradhat ki - ezért született meg ez az egyedülálló show műsor, hogy a legendás BEATLES és John Lennon dalokkal tisztelegjünk a békeharcos művész előtt! Valamint 2020-ban lesz 50 éve, hogy a Beatles zenekar kiadta utolsó - LET IT BE c. albumát és ezzel végleg elbúcsúzott a rajongóiktól!

A koncerten közreműködik a FOURTISSIMO fúvós kvartett!
Koncert archívum