fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

The Beatles Psychedelic Songs

A The BlackBirds itt (többségében) a '66 utáni BEATLES dalokból állította össze műsorát, melyben nem csak a jól ismert slágerek, hanem rengeteg dögösebb és talán érdekesebb szám is helyet kapott (pl.: I Am The Walrus, Dr. Robert, Tomorrow Never Knows, Lovely Rita, Yer Blues, I've Got A Feeling stb.) A műsor nem csak a dalokkal, hanem a színpadi öltözékkel is felidézi a hippis, pszichedelikus világot, így ez a műsor a BEATLES e korszaka előtti tiszteletteljes főhajtás.

Sokaknak nehéz elhinni, hogy a BEATLES nem csak az a négy gombafejű liverpooli volt, akik egyen-öltönyükben egyszerre rázták a fejüket a She Loves You-ra. A dalszerzői rutin, a kulturális változások és a tudatmódosító szerek hatására 1966-tól olyan dalok születtek a BEATLES zenei műhelyében, melyhez foghatót addig el sem lehetett képzelni.

Megjelent a Revolver majd a Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band album. Jöttek a hippik, a színes ruhák, mindent elborított a rengeteg virág és a békevágy és 1967 a szerelem nyaraként vonult be a történelembe. Aztán jött még néhány korszakalkotó nagylemez – egyikükön hallható a világ első "metal" dala, a Helter Skelter - és a BEATLES a hatvanas évekkel együtt elbúcsúzott. Ezt a koncertet évente, teltházak előtt játssza a zenekar a budapesti A38 hajó nagyszínpadán.