fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Lennon est a Pólus Moziban!

A Pólus Mozi Rock Klub következő programján, 2019. február 8-án pénteken 19:00 órától JOHN LENNON ESTET tartunk a mozi Nagytermében.

Műsor: The BlackBirds zenekar 1 órás "Beatles és Lennon Tribute" koncertje és John Lennon & Yoko Ono 1972-ben készült IMAGINE című zenés filmjéve. Emellett az együttes jóvoltából egy John Lennon-relikvia kiállítást is megtekinthetnek a nézők.

KONCERT - The BlackBirds

60 perces ÉLŐ BEATLES SHOW Lennon dalokkal

Magyarország legrégibb Beatles Tribute zenekara, a 2019-ben 15. születésnapját ünneplő THE BLACKBIRDS koncertjei sokkal többek egy koncertnél. A Beatles iránti elkötelezettség és alázat a zenekar élő fellépéseit is áthatja: korabeli hangszerek és az eredeti "Beatles-hangzás" segítségével egy igazi időutazást tehetünk a ’60-as évekbe, mindezt a legjobb dalokon keresztül.

A Pólus Moziban rendezett 1 órás koncerten ezúttal csak JOHN LENNON által írt számok hangzanak el a film bemutatója és a Művész tiszteletére!

VETÍTÉS (koncertjeggyel látogatható)

IMAGINE (1972)
színes, angol zenés film, 83 perc, 1972/2018
rendezte: John Lennon, Yoko Ono

John Lennon és Yoko Ono sajátos látványvilágú zenés filmje digiálisan felújított képpel és 5.1-ben újrakevert hanggal rövid időre világszerte visszatér a mozikba. Az 1972-ben, főként Lennon és Ono angliai otthonában készült, elvarázsolt hangulatú művészfilm álom és valóság ötvözetét megjelenítő felvételei az ikonikus „Imagine” album születését dokumentálják, emellett betekintés nyújtanak az excentrikus művészpár életébe és mindennapjaiba, feltűnik benne többek között Fred Astair, Andy Warhol és Miles Davis is. A filmben elhangzik az „Imagine” album teljes zenei anyaga, emellett néhány dal hallható Yoko Ono „Fly” című lemezéről is. Az eredetileg 68 perc hosszú filmet 2018-ban képkockánként restaurálták, a hangfelvételeket pedig a többszörös Grammy-díjas Paul Hicks keverte újra 5.1. térhatású hangzásban. A mozikba kerülő kibővített változat tartalmaz 15 percnyi, korábban soha nem látott extra stúdiófelvételt is, amelyekben John és zenekara George Harrisonnal közösen adják elő a "How Do You Sleep?" és az "Oh My Love" című dalokat, emellett a moziváltozat elkalauzolja a nézőket John és Yoko emlékezetes bahamai nyaralására is, ahol az "Oh Yoko" egy valóban "testközeli" felvételét is meghallgathatjuk.

A filmet eredeti nyelven felirat nélkül vetítjük (ami nem zavaró, mivel az alkotás gyakorlatilag egy hosszúra nyúlt művészi videoklip, 99%-ban zene)

JEGYINFORMÁCIÓK:

Belépő a JOHN LENNON ESTRE: 3500 Ft
Link a jegyrendeléshez:http://poluscentermozi.hu/jegyrendeles/14094


Jegyek kaphatók a Pólus Mozi jegypénztárában és honlapján. Erre a programra előzetes jegyfoglalás nem lehetséges. Megértését köszönjük!

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------

THE BLACKBIRDS BEATLES EMLÉKZENEKAR MAGYARORSZÁG ÉLŐ BEATLES SHOW // THE BLACKBIRDS BEATLES TRIBUTE BAND HUNGARY LIVE BEATLES SHOW BUDAPEST BEATLES LIVERPOOL

TRIBUTE TO JOHN LENNON PAUL McCARTNEY GEORGE HARRISON RINGO STARR A HARD DAY'S NIGHT HELP LET IT BE ABBEY ROAD YELLOW SUBMARINE BORS ŐRMESTER SGT. PEPPER HUN

----------------------------------------------------------------------------------------------------