fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Az 1000. koncert!

17 év után elkérkeztünk az 1000. koncertünkhöz, melyet Veletek és természetesen a Beatlessel együtt ünneplünk!

Jegyek: https://poluscentermozi.hu/film/beatles-est-polus-rock-klub-824

KONCERT - The BlackBirds ...az 1000.
60 perces élő Beatles-Show


Az idén 17 éves emlékzenekar egy különleges estére készül erre az egyedi alkalomra, ugyanis ez lesz a banda 1000. koncertje! A legismertebb Beatles dalok-, a korabeli hangszerek, autentikus hangzás és a semmivel sem összehasonlítható Beatles-érzés természetesen ezúttal sem marad el.

VETÍTÉS – Sárga tengeralattjáró (Yellow Submarine)
feliratos angol zenés animációs film, 85 perc, 1968
rendező: George Dunnal


Exkluzív vetítés, csak egyetlen alkalommal Magyarországon, digitálisan felújított képpel és hanggal, eredeti nyelven, magyar felirattal!
A Beatles együttes azonos című, illetve a Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band című album zenéjére épülő egész estés rajzfilm igazi filmtörténeti és rajzfilmtörténeti különlegesség. Grafikai tervezője Heinz Edelmann a hippikorszak motívumait építette be az animációba, a látványvilág többek között a magyar János vitéz című rajzfilm alkotóira is hatott.
A rajzfilm főszereplői a zenekar tagjai, de csak megjelenésben, nem ők szinkronizálták saját karakterük alá a hangot. A történet egy csodálatos, zenével teli világban, Pepperlandon kezdődik, ahol végtelen a boldogság, ezt az idillt azonban le akarja rombolni egy kegyetlen diktátor, a „kékek” vezetője. A kétségbeesett segélyhívást a Liverpoolban kószáló Ringo Starr hallja meg, aki nyomban összehívja a zenekart. John, Paul, George és Ringo utánozhatatlan humorukkal, dalaikkal és egy sárga tengeralattjáróval felszerelkezve elindul, hogy a zene győzedelmeskedhessen a „kékség” gonosz erői felett!

Az est kísérőprogramjaként a zenekar relikvia-gyűjteményéből látható egy tematikus kiállítás a mozi előterében.

JEGYINFORMÁCIÓK
Belépő: 3900 Ft, elővételben október 15-ig 2900 Ft
Az esemény résztvevői díjmentesen megtekinthetik a Sárga tengeralattjáró c. filmet.
Jegyek kaphatók a Pólus Mozi jegypénztárában és honlapján.

A jelenlegi szabályozás alapján az esemény védettségi igazolvány nélkül látogatható. Maszk használata nem kötelező!