fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

THE BLACKBIRDS A SPORTARÉNÁBAN!

Nem akárhol kezdjük az új évet! 2020. január 11-én a Budapest SportArénában dupla koncertet adunk a Táncdalfesztivál 50+ esemény előzenekaraként.

 

Izgatottan várjuk a napot... az elmúlt 15 év alatt sok helyen, sok országban, sok fesztiválon játszottunk már, de az biztos, hogy a Budapest SportAréna egyikhez sem fogható, különleges helyszín. Szomorúan emlékszünk vissza a tűzesetre, melyben a "régi" Sportcsarnok leéget. De ha nincs az új Aréna, akkor Paul McCartney sem jött volna 2003-ban Budapestre. Akkor is ott voltunk és végig álmodtuk azt a májusi koncertet. Imádtuk, hogy magyarul beszélt hozzánk Paul. És imádtuk, hogy végre élőben is láthattunk egy Beatles tagot! 2011-ben is ott voltunk, amikor egy másik Beatles tag, Ringo Starr lépett fel az Arénában. Sőt! Akkor Hoffmann Gyuri (The BlackBirds) a backstage-be is bebocsátást nyert és Peterdi Gáborral (Egri Road Beatles Múzeum) együtt átölelhették Ringot és beszélgethettek Vele egy kicsit. Vecsei Laci (The BlackBirds) a legutóbbi Queen koncert alkalmával kapott betekintést Brian May és Roger Taylor öltözőjébe.

Most eljön a nap és mi is belecsaphatunk a zenélésbe, együtt zenghetjük tele a Budapest SportArénát Beatles dalokkal! Ráadásul dupla előadással! Szebb kezdést a 2020-as évre el sem tudnánk képzelni!

Köszönjük a meghívást!

2020-ban is éljen a BEATLES!

The BlackBirds

 

50+ éves a Táncdalfesztivál / The BlackBirds Live Beatles Show

Budapest, SportAréna

2020. január 11. szombat

14:00 és 19:00

Hivatalos esemény: ITT

 

 

Peterdi Gábor (Egri Road Beatles Múzeum) + RINGO STARR + Hoffmann György (The BlackBirds) 2011 ARÉNA & BRIAN MAY + Vecsei László (The BlackBirds) 2017 ARÉNA