fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

A Beatles varázslatos világa az A38-on!

Psychedelic Beatles Songs tematikában ad koncertet hazánk elsőszámú Beatles tribute zenekara. Február 21-én a The BlackBirds jóvoltából életre kel a Beatles fantáziadús világa az A38 Hajón.

 

Beatles, ahogy ritkán hallod! A The BlackBirds a legnagyobb slágerek mellett időnként a kevésbé ismert, koncerteken ritkábban hallott dalokat is előveszi, hiszen a Beatlesnek volt egy ilyen világa is. Egy pszichedelikus univerzum, ahol kaleidoszkóp szemű lányról, újságpapír taxiról, üveghagymáról és rozmárról énekeltek… A dalszerzői rutin, a kulturális változások és a tudatmódosító szerek hatására 1966-tól olyan dalok születtek a The Beatles zenei műhelyében, melyhez foghatót addig el sem lehetett képzelni. A The Blackbirds pszichedelikus Beatles műsorában nem csak a sokszor hallott slágerek, hanem rengeteg dögösebb és érdekesebb szám is helyet kapott (I Am The Walrus, Lucy in the Sky with Diamonds, Tomorrow Never Knows, Lovely Rita, Yer Blues, I’ve Got A Feeling, Come Together, stb.)

A The Blackbirds Live Beastles Show most ezt a varázslatos világot mutatja meg az A38 Hajó koncerttermében 2020. február 21-én pénteken este 8-tól.

Liverpoolban a TOP 5 Beatlest játszó zenekar közé sorolt THE BLACKBIRDS már 16 éve tartja életben a Beatles dalokat színpadon. Teszi ezt nem csak Magyarországon, hanem világszerte; Liverpooltól Kanadáig. Az autentikus megszólalás, a korabeli hangszerek és a végtelen Beatles-imádat minden fellépésük elengedhetetlen része.

Psychedelic Beatles Songs by The BlackBirds

2020. február 21. péntek 20:00 óra

A38 Hajó

Jegyek: https://www.a38.hu/hu/program/the-blackbirds-hu-18141

Elővételben 2020. február 20-ig: 1.990 Ft

A koncert napján: 2.590 Ft