fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

6. BEATLES KARÁCSONY a THE BLACKBIRDS zenekarral!

Decemberben újra Beatles Karácsony, ezúttal új helyszínen!

A THE BLACKBIRDS zenekar hagyományteremtő szándékkal indította útjára a Beatles Karácsony elnevezésű koncertsorozatot 2013-ban. A cél az volt, hogy közvetlenül Karácsony után - de még karácsonyi hangulatban - jöjjenek össze a Beatles rajongók és együtt búcsúztassák az évet sok-sok Beatles dal társaságában! A kezdeményezés olyannyira sikeres már az első esemény óta, hogy az utolsó hetekben nem is lehet jegyet kapni az eseményre, így tanácsos mindig időben megvenni! smiley

A 2019-es Beatles Karácsony különlegessége, hogy a magyar beat-zenek egyik legendás törzshelye, a Metro Club Theatre ad neki helyet. A Budapest kultikus szórakozóhelyeként ismertté vált Metro Klubban alakult meg 1961-ben a Metro együttes, itt koncertezett a magyar beatzene számos ismert zenekara, itt jelent meg először a tviszt, és részben itt forgatták 1969-ben Kovács András Extázis 7-től 10-ig című beat-dokumentumfilmjét is.

Jegyek 1990 Ft-os elővételi áron ITT!

2 x 45 perc (+ egy szünet) THE BLACKBIRDS koncert telis-tele BEATLES dalokkal!

PROGRAMOK:


► The BlackBirds koncert: 21:00 - 23:00 (egy szünettel)
► Hello Submarine Party: 23:00 - tól


KAPUNYITÁS: 20:00

  • 2019. december 28. // Metro Club Theater 1074 Budapest, Dohány u. 22-24.


Mi is az a Hello Submarine Party?


A Beatles Karácsony folytatásaként bemutatkozik Budapest legújabb partysorozata, amely a '60-as '70-es évek underground zenei palettáját hozza el nektek, olyan előadóktól, mint például The Beatles, David Bowie, The Doors, The Rolling Stones, Pink Floyd! Érdemes lesz maradni!