fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

BEATLES - a Sátán szolgái?

Egyes elméletek szerint így rontotta el a BEATLES a világot!

 

A második világháború utáni időkben, a Rock and Roll megjelenése egy teljesen természetes dolog volt. A hosszú, kínkeserves évek után úgy tűnt, kicsit megnyugodott a világ, egyre pozitívabb gondolatok jártak a fiatalok fejében is. Szinte magától értetődő volt, hogy kell az embereknek (elsősorban a fiataloknak) valami új, valami friss, ami más, mint ami eddig volt. Az Egyesült Államokban berobbant a Rock and Roll őrület.

Később Európába is eljutott ez a műfaj és sorra ismerte meg az egész világ Bill Haley, Elvis Presley, Carl Perkins, Little Richard, Jerry Lee Lewis, Buddy Holly valamint Chuck Berry nevét és zenéjét.

Bill Haley és Elvis Presley (ők még ártatlanok)

 

Ezeket a „nagy elődöket” hallgatva kezdett el Lennon és McCartney zenélni, illetve tizenéves korukban megírni első dalaikat. 1957-es találkozásuk után már rendszeresen összeültek és együtt is írtak számokat, segítették egymás ötleteit és már-már versenyeztek egymással, hogy ki tud jobban gitározni, jobb szövegekkel előállni és jobb dalt hozni. Jó sok későbbi Beatles dalt írtak meg még a „nagy berobbanásuk” előtt (Love Me Do, I Saw Her Standing There, One After 909, I’ll Follow The Sun, Michelle, When I’m 64… stb.)

McCartney és Lennon alkotnak (vagy csak a "tervet" hajták végre?)

 

Két-három év hamburgi turné után olyan rutint szereztek, hogy az amúgy is bennük lakozó eredetiség és zsenialitás még inkább felszínre jött. Ahogy egyre többet játszottak liverpooli klubokban, egyre inkább felfedezte őket a fiatalság és kereseték, hol kaphatják el a Beatlest játszani. Rájöttek az angol „gyerekek”, hogy a Rock And Roll is már-már lejárt lemez és felfedezték maguknak ezt a sokkal frissebb és eredetibb „jelenséget”. Az persze a Beatles mellett szólt, hogy nem egyéni előadók voltak; négy egyforma srác, egyforma ruhában, egyforma hajjal hihetetlen nagy forradalmat hozott a fiatalok körében - talán először nem is annyira a dalaik, inkább az a frissesség amit akkor mutattak. Ezt Brian Epstein felismerte, komoly üzletet látott a Beatles-jelenségben, elkezdte őket felkarolni. A többi már történelem…

Na, de nem mindenki látja így!!! Amit eddig megírtak róluk abban a 100 millió könyvben, amit eddig nyilatkoztak, ami a videófelvételeken és a lemezeken van az egyesek szerint hazugság!!!

Valójában a Beatlest mesterségesen alkották meg. Egészen pontosan a társadalomtudomány kutatásával foglalkozó angliai Tavistock Intézet.

A céljuk az volt, hogy az emberközpontú, keresztény értékrendszert érvénytelenítsék, lecseréljék az addigi értékes zenét egy népbutító verzióra, hiszen a zene erősen befolyásolja az embereket, hatással van mindennapjaikra, a gondolatiakra. Ezt a műveletet természetesen a fiataloknál kezdték el - hiszen rájuk lehet leginkább hatni, - hogy aztán a hatalom a markában tarthassa őket egész életükben. A Beatles dalokat valójában az Intézetben dolgozó filozófus és zeneszerző - Theodore Wiesegrund Adorno írta. Neki az volt a munkamódszere, hogy a teljesen primitív akkordokhoz és hangokhoz még „gagyibb” szavakat rakott, például a „YEAH” szócskát.

Theodore Wiesegrund Adorno, a zeneszerző zseni

 

A zenei értékeket szándékosan nélkülöző dalokat megmutatták a Beatlesnek, akik azokat próbákon összerakták, majd a stúdióban felvették. A lemezkiadást természetesen az Intézet pénzelte és intézte, a lemezeket elterjesztették világszerte, a Beatlest mindenhova elutaztatták koncertezni és ezzel el is indult a terv megvalósítása. A fiatalok elkezdtek megváltozni, magukból kifordulva sikítoztak, egyre igénytelenebbek lettek, nem fürödtek, rengeteget drogoztak, csavarogtak. II. Erzsébet királynő természetesen a jól elvégzett munkájáért a „Brit birodalom lovagkeresztjét” adományozta a zenekarnak, hiszen a Királynő is hálásan köszönte a népbutítást és a borzasztóan primitív és igénytelen dalokat.

Az elvégzett "munkáért" 1965-ben kitüntette őket a Királynő

 

Az évek alatt ez a tudatosan kreált hangzavar megtette hatását, hiszen erősen fellendült a kábítószer fogyasztás világszerte, a gyerekek fellázadtak családjaik ellen és bandákba verődve éltek, így a hatalom markában tarthatta és kontrollálhatta őket. Mindezek elterjesztését a Beatlesnek köszönhetjük!

A magam részéről nagyon szépen köszönöm a BEATLES áldozatos munkáját. Köszönöm, hogy "tönkeretették" a világot, a könnyűzenét és engem is. Sajnos a hatásuk mind a mai napig él, elég csak megnézni a "felismerhetetlenségig szétdrogozott" még két élő Beatles tagot, valamint Ringo és Paul koncertjein megjelenő "drogos apukákat, anyukákat és züllött gyermekeiket". - Természetesen mindezek ellenkezője az igaz.smiley

 

A cikk alapját a világon számos helyen publikált konspiráció adta, nem a kitaláció szülte!!! Sajnálatos, hogy ilyen hangok egyáltalán létezhetnek, de persze az emberi elme nem mindenhol egészséges! Vigyázzatok a hírekkel, konteókkal és szóbeszédekkel! Az idő úgyis igazol mindent! Peace & Love!

 

Hoffmann György (The BlackBirds)