Egri Road, Beatles múzeum - Aktuális műsoraink, The BlackBirds - Beatles emlékzenekar - Hungarian Beatles & solo years tribute band Egri Road, Beatles múzeum - Aktuális műsoraink, The BlackBirds - Beatles emlékzenekar - Hungarian Beatles & solo years tribute band Aktuális műsoraink, The BlackBirds - Beatles emlékzenekar - Hungarian Beatles & solo years tribute band facebook Aktuális műsoraink, The BlackBirds - Beatles emlékzenekar - Hungarian Beatles & solo years tribute band twitterAktuális műsoraink, The BlackBirds - Beatles emlékzenekar - Hungarian Beatles & solo years tribute band
Aktuális műsoraink, The BlackBirds - Beatles emlékzenekar - Hungarian Beatles & solo years tribute band
Aktuális műsoraink, The BlackBirds - Beatles emlékzenekar - Hungarian Beatles & solo years tribute band

MANAGEMENT
LennonArt
+36 70 452 0010
info@blackbirds.hu
.................
Tichomir Brhlik [SK, CZ] | +421 907 774 315
harley1234@azet.sk
HUNGARIAN BEATLES & SOLO YEARS TRIBUTE BAND ALAPÍTVA: 2004

Aktuális műsoraink

 

The BlackBirds Live Beatles Show
 

A (13 év alatt) már jól megszokott The BlackBirds koncert - a Beatles 1965-ös fellépő ruháinak fekete másolatában. A dalok nem kronológiai sorrendben hangzanak el. A fő szempont, hogy a Beatles legismertebb dalaival idézzük meg a liverpooliak utolérhetetlen munkásságát.
 
Így előfordulhat, hogy a legendás slágerek mellett felcsendülnek a halkabb, akusztikus dalok is (Michelle, And I Love Her stb.) valamint Carl Perkins vagy Chuck Berry - Beatles által is elénekelt Rock 'N' Roll számai.
     
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
     
     

Beatles Ballads - The BlackBirds Unplugged

Ebben a műsorban a halk Beatles daloké a főszerep. Természetesen a korabeli hangszerek és fellépő ruhák itt sem maradnak el!

A műsor célja, hogy olyan helyeken is felcsendülhessenek a Lennon – McCartney slágerek, ahol egy rockzenekar hangereje már sok lenne. Itt az akusztikus gitárok, a csörgők és a dobseprűk segítségével halkan, de mégis lendületesen szólalnak meg a Beatles dalok és a korabeli Rock ’n Roll számok akusztikus verziói.

És még az is előfordulhat, hogy egy kicsit más felfogásban csendül fel néhány Beatles dal.

 
 
     
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
     
     

 
 

Mágikus Beatles Parádé

A The BlackBirds megalakulásának 10. évfordulója alkalmából összeállított Mágikus Beatles Parádé, látványával és dalaival is valóban áttekinti a világ legjobb zenekarának főbb állomásait:


A műsor átöleli a BEATLES együttes teljes pályafutását az 1962-es első kislemeztől (Love Me Do) az 1970-es utolsó nagylemezig (Let It Be). Különös figyelemmel emlékezünk meg a 2014-ben 50 éves "A Hard Day's Night" c. filmről és nagylemezről is.

A The BlackBirds zenekar korhű ruhákban, korhű hangszerekkel adja elő a jól ismert dalokat és felidézi a BEATLES együttes fontosabb korszakait! A Bors őrmester nagylemeztől kezdve pedig + 1 zenész is a színpadra lép, a még teljesebb és hitelesebb megszólalás érdekében.

A négy átöltözés alatt a színpadon egy "porondmester" viszi tovább a Beatles történetét, így a Közönség egy közel 100 perces időutazásban vehet részt - egy valódi slágerparádén keresztül - többek között olyan dalokkal, mint az All My Loving,  A Hard Day's Night, Yesterday, Yellow Submarine, Hey Jude vagy a Come Together.

     
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
     
     

The Beatles Psychedelic Songs
 

Sokaknak nehéz elképzelni, hogy a BEATLES nem csak az a négy gombafejű liverpooli volt, akik egyen-öltönyükben egyszerre rázták a fejüket a She Loves You-ra. A dalszerzői rutin, a kulturális változások és a tudatmódosító szerek hatására 1966-tól olyan dalok születtek a BEATLES zenei műhelyében, melyhez foghatót addig el sem lehetett képzelni.

Megjelent a Revolver majd a Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band album. Jöttek a hippik, a színes ruhák, mindent elborított a rengeteg virág és a békevágy és 1967 a szerelem nyaraként vonult be a történelembe. Aztán jött még néhány korszakalkotó nagylemez – egyikük tartalmazza a világ első "metal" dalát, a Helter Skeltert - és a BEATLES a hatvanas évekkel együtt elbúcsúzott.

A The BlackBirds itt (többségében) a '66 utáni BEATLES dalokból állította össze műsorát, melyben nem csak a jól ismert slágerek, hanem rengeteg dögösebb és talán érdekesebb szám is helyet kapott (pl.: I Am The Walrus, Dr. Robert, Tomorrow Never Knows, Lovely Rita, Yer Blues, I've Got A Feeling stb.) A műsor nem csak a dalokkal, hanem a színpadi öltözékkel is felidézi a hippis, pszichedelikus világot, így a BEATLES e korszaka előtt is tisztelettel fejet hajtunk! 

 
     
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
     
     
 

A Beatles Indiai Világa
 

Közös műsor a klasszikus indiai zenét játszó Calcutta Trio-val, melynek bemutatóját 2013. november 23-án tartottuk Budapesten, Ravi Shankarra és George Harrisonra emlékezve. 
 
Ravi Shankar a világ talán legismertebb és legzseniálisabb szitárművésze volt. 1966-ban ismerkedtek meg George Harrisonnal és egészen halálukig mély barátságot ápoltak. George-ot ő tanította szitározni- a Mestere volt. Így lehetett, hogy a Beatles volt az első rock zenekar, akik szitárt használtak a könnyűzenében. Elsőként a „Norwegian Wood” c. dalban '65-ben, majd később követte még néhány indiai hatású szerzemény, melyekben a szitár mellett a tablá, a tanpurá vagy a shehnai is megszólalt.
 
Az előadás egyedisége abban rejlik, hogy Ravi Shankar egyetlen európai tanítványának - Kozma András szitárművésznek - zenekara nem szokott könnyűzenei produkcióban részt venni, de ez egyszer kivételt tettek. 
 
A műsorban helyet kapnak Ravi Shankar rágái mellett George Harrison szóló- és Beatlesen belül alkotott számai is és azok a szitárra írt Beatles dalok, melyek az együttes hangzását egyedibbé tették a hatvanas évek derekán (Love You To, The Inner Light stb.)
 
A 2 órás előadást a látványos színpadkép, a vetítés, az indiai ruhák és Ravi Shankar kedvenc füstölőinek illata teszi még egyedibbé.
     
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
     
     

Bolond a hegytetőn - Zenés színpadi játék Mikó István és a The BlackBirds főszereplésével
 

A Jászai Mari-díjas Mikó István színészlegenda által rendezett és főszereplésével készült előadás gerincét képező 30, élőben (eredeti, angol nyelven) megszólaló Beatles dal magyar fordítású szövegeit (Márton András - Yesterday c. könyve alapján) a művészek játékos, prózai formában is előadják.
 
Így a nézők egy képzeletbeli utazáson vesznek részt az emlékek és a fantázia birodalmában. Komikus, lírai és drámai pillanatok színesítik az előadást. A dalszövegek új értelmet nyernek az abszurd színpadi helyzetek és a színészi alakítások segítségével.
 
A zenekar egy "Élő Beatles Show" élményét adja a nézőknek, - olyan dalokkal, mint a The Fool On The Hill, Glass Onion, Savoy Truffle, Octopus's Garden, Maxwell's Silver Hammer vagy a Hey Jude - mely kiegészülve a szereplők színészi teljesítményével egy új, eddig ismeretlen, de felejthetetlen élményt nyújt a publikumnak.
 
 
     
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
     

 Aktuális műsoraink, The BlackBirds - Beatles emlékzenekar - Hungarian Beatles & solo years tribute band Aktuális műsoraink, The BlackBirds - Beatles emlékzenekar - Hungarian Beatles & solo years tribute band Aktuális műsoraink, The BlackBirds - Beatles emlékzenekar - Hungarian Beatles & solo years tribute band Aktuális műsoraink, The BlackBirds - Beatles emlékzenekar - Hungarian Beatles & solo years tribute band Aktuális műsoraink, The BlackBirds - Beatles emlékzenekar - Hungarian Beatles & solo years tribute band
Aktuális műsoraink, The BlackBirds - Beatles emlékzenekar - Hungarian Beatles & solo years tribute band Aktuális műsoraink, The BlackBirds - Beatles emlékzenekar - Hungarian Beatles & solo years tribute band
Aktuális műsoraink, The BlackBirds - Beatles emlékzenekar - Hungarian Beatles & solo years tribute band
Aktuális műsoraink, The BlackBirds - Beatles emlékzenekar - Hungarian Beatles & solo years tribute band
PARTNEREINK   Website Design Online Marketing HW Online
Website Design
Online Marketing
2012 Copyright ©